Forum

Notifications
Clear all

[Sticky] Latest software version

Page 34 / 34
 OSI
(@osi)
Member

I think I found a couple bugs? Or I'm doing something wrong.

I was playing around with KP KI KD settings and saved them.

Had a previous customer come in and when I went to make a pull it had the previous settings showing . I pulled up other customers and same thing happens. Do we have to reset all our old customers setting when they come back in?

2nd issue

I set a Pull to end at 16,200 make a pull and at end of pull before I let off throttle gauge screen shows 16,400. now I go to graphs screen and it only shows up to 15,900

What am I doing wrong????

This post was modified 2 weeks ago by OSI
ReplyQuote
Posted : 21/06/2022 11:54 pm
 Udo
(@udo)
Member

@bendd 

I have the same thinking with the voltage values

ReplyQuote
Posted : 23/06/2022 9:22 pm
(@michalis-antoniadis)
Member Customer

Password protected options menu would be great for dynos used by many operators.
Also torque in kg-m is something I miss.

ReplyQuote
Posted : 28/06/2022 2:22 pm
(@bendd)
Member
Posted by: @michalis-antoniadis

Password protected options menu would be great for dynos used by many operators.
Also torque in kg-m is something I miss.

You can create your own units using the math channels very easily.

I use it to create lb-ft to use alongside HP, because when you select to use HP in the software, you get Nm for the torque unit, which is a weird combination 

ReplyQuote
Posted : 01/07/2022 7:42 pm
 Tom
(@tom)
Member

Printing on the newest software won't display boost or lambda graphs, it just shows two black lines instead of a graph. Tried printing from two different PCs, one shows black lines and the other shows the graph but it is squeezed right down really thin and is un readable

ReplyQuote
Posted : 01/07/2022 9:52 pm
Page 34 / 34
Share:
Select your currency
EUREuro