Skip to content

Forum

OSI
@osi
Member
Topics: 10 / Replies: 46
Reply
RE: New Software features

Anyone having printing issues? Now printer is only printing the run info on the bottom of the graph. I can open a previous run from the file and it pr...

2 months ago
Reply
RE: Latest software version

@admin I finally figured it out. computer was showing it as com port 4. I switched setting to port 7 I guess something else was wanting port 4???...

3 months ago
Reply
RE: Can not get v4 to work on new software stuck with 3.2.162.00

Jostein you are the greatest!!! If i was you, i’d be cussing me out! So simple to fix but the wording be so hard for me. Again , MANY THANKS!!!! ...

4 months ago
Reply
RE: Can not get v4 to work on new software stuck with 3.2.162.00

@admin the autoSetGearRatio is already set to false. I tried "True" which didnt work either . I also sent you a config file on friday Again dyno ...

4 months ago
Reply
RE: Engine RPM

I had better luck hooking to the negative side of the coil

11 months ago
Reply
RE: Latest software version

@admin THANK YOU FOR ALL YOU DO!!! When we slow down I'll try the new version. still running an older version and doing good. Enjoyed talking wit...

11 months ago
Reply
RE: retarder not retarding with new software

Best i can tell rpm1 and load cell is correct. Should the option"brake linearization" be enabled?

1 year ago
Reply
RE: new software issue

ok i have rpm1 as the roller rpm 30 tooth rpm2 setup as motor rpm .5 setting like i had the older software setup when i do gear ratio setup. in ol...

1 year ago
Reply
RE:another new software issue

I had to switch back to version 3.2.162.0 I could not get the retarder to retard on the new software. i have attached my config file for the new ve...

1 year ago
Reply
RE: new software issue

I understand the name but under options i have aux3 "TPS" now named, setup as 0 volts equals 0 percent 5 volts equals 100 percent. most tps sensors ...

1 year ago
Topic
Page 1 / 4
Select your currency