Notifications
Clear all
james.meyers
Group: Registered
Joined: 2020-04-30
Title: Member
What I found that I had to do was to change the moment of in...

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
@admin I have used Load Control and Power Sweep. When in Lo...

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Assembled side view  20210209_191658.jpg

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Assembled  20210209_191651.jpg

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
New Valve  20210209_191622.jpg

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Waterbrake Control Valve

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Well I finally got everything working as it should. The num...

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
I figured it out myself. I had put in the voltage values in...

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Coolant Temp Sensor

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
I got mine to work. I used GM sensor part number (cheap aft...

In forum Questions, answers and shared experiences

2 months ago
Yes, my speed sensor is solid mounted.

In forum Questions, answers and shared experiences

3 months ago
I had a lot of similar issues with mine. Erratic speed sign...

In forum Questions, answers and shared experiences

3 months ago
I left it on the dyno frame and rubber mounted it. With no ...

In forum Questions, answers and shared experiences

3 months ago
Temp Sensor Pull Up Resistor

In forum Questions, answers and shared experiences

3 months ago
Well I am pretty sure I figured out what my issue was. It w...

In forum Questions, answers and shared experiences

3 months ago
Page 1 / 3
Share:
Select your currency
EUR Euro
USD United States (US) dollar